Gallery, ferie på MCse billeder
Ferien 2013
9 dage ved Cannobio, Lago Magiore


Ferien 2012
Vi tilbragte ferien 8 dage på sardinien og Lago Como på Pensione Sole i San Sirro 10 km. nord for MennagioFerien 2011
Ferien 2011 tilbragte vi ved Lago Garda og i regionen Trentino
Ferien 2010
Ferien 2009
Ferien 2009 til Schweiz og Italien/Sardinien, vi startede ad de tyske motorveje med første stop/overnatning på Gasthof Neuhaus (se overnatningssteder), 15 km fra Crailsheim mellem Würzburg og Ulm, turen fortsatte ind i Schweiziske Alper over Oberalppass hvor vi overnattede i byen Hospental på Hotel Rössli, (hospental er et godt udgangspunkt for mcferie da det indenfor få timer er muligt at passere 4-5 alpepas på mere end 2.000 m.o.h), i Hospental fik vi feriens eneste regnvejr, det tordnede lynede og stod ned stænger hele natten og om morgenen hvor vi skulle passere San Gottardo i ca. 2100 meters højde, passet blev passeret i meget kraftig tåge.
På den anden side af Alperne skinnede solen og vi fik en dejlig tur til Livorno, hvor vi skule med en færge til Sardinien, overfarten og ombordstigningen forløb fint, om morgenen efter ankomsten til Sardnien kørte vi ad vej ss125 (kystruten langs Østkysten) vi nåede en lille hyggelig by Posada ca. 100 km. syd for havnebyen Olbia, her fandt et dejligt lille hotel , Hotel Corallo, placeret mellem 2 dejlig små byer.
Kyststrækningerne på både øst- og vestkysten er utroligt smukke, hvorimod landskabet inde på øen er meget ensformigt, maden og vinen på på øen er simpelthen bare rigtigt godt, alle øboerne som vi talte med var meget imødekomne og venlige.
Efter 8 dage på Sardinien vendte vi tilbage til fastlandet nærmere bestemt byen Levanto i området Cinque Terre (Fem Lande) direkte ved bredden af Middelhavet, Cinque Terre området er det flotteste sted vi endnu har kørt motorcykel, vi boede 4 nætter på Nuovo Garden.
Hjemturen gik direkte på motorvej dog med en enkelt afstikker i Schweiz hvor lige kørte en tur over Passo San Bernadino og en enkelt overnatning på Gasthof Neuhaus.
Turen varede 17dage og vi kørte 4.800 km se ru
te


Ferien 2008
Ferien 2008 gik til Schweiz og Italien. 
Ferien 2007
Ferien 2007 gik til Schweiz og Italien.
Turen til første overnatnig blev kørt på de Tyske mtorveje, vi fik en del regn og vejene var næsten våde hele hele vejen til Ellwangen (1025 km.) hvor vi overattede på Stadt Hotel Germania , derefter ind i Schweiz ved Lindau Søen mod Chur, her kørte vi af motorvejen mod Thusis til Via Mala slugten, som er gammel postrute der tidl. blev kørt med hestevogn.
Vi fortsatte over San Bernadino Passet (2066 m.o.h) via Lugano til Santa Maria Rezzonico (10 km. nord for Menaggio) ved Como Søen, her boede vi 5 nætter på Hotel Sole, i området omkring Managgio er der mulighed for rigtig mange smukke ture.
Næste mål for turen nogle dages ophold i Umbria (midt Italien) vi fandt et lille godt hotel Residence Al Lago i byen Castiglione del Lago ved Transminer Søen (Italiens 4 største sø), hotellet blev vort udgangspunkt for mange flotte ture i Umbria og Toscana, der er mange flotte anntikke byer i området samt et af Europas største vanfald Cascate delle Marmore i 10km. øst for Byen Terni.
Der var ca. 2.000 km. hjem, vi opdelte turen i 3 etaper, første stop blev i byen Pai midt på Garda Søens østbred hvor vi boede 3 dage på Residence Sirenella, vi kørte kun et par små ture langs søen, ellers var vi ved hotellets strandbred hvor vi nød solen og og svømmeture i søen, efter 3 dage gik turen hjem til Skovby med en enkelt overnatning på Gasthof Sandlos i Hauneck ca. 10. km syd for Bad Hersfeld.

Turen blev i alt på 4.820 km.

Ferie 2006
Ferien 2006 gik til Schweiz og Italien.Turen til Interlaken(Schweiz) kørte vi ad motorvejene og alpevejene, ved Chur (Schweiz) kørte vi via Oberalpass, Furkapass og Grimselpass, Interlaken ligger mellem de to søer Thunersee og Brienzersee i regionen Berner Oberland.
Vi havde 4 overnatninger i en lejet campingvogn på Camping Seeblick, campingpladsen ligger i Bönigen 6 km. øst for Interlaken lige ned til Brienzersee.
Området er meget velegnet til mange dages ophold da der fra mange af de små byer omkring interlaken går tog eller svævebaner til Jungfrau masisivet med flere alpetinder på mere end 4.000 meters højde, vi valgte svævebanen fra Lauterbrunnen til Shiltorn (2933 m. o .h.)
Indenfor en halv dags kørsel er det muligt at passere 4 pas i mere end 2.000 meters højde, panoramaturene på de meget snoede vej omkring søerne kan også anbefales.
Efter 4 dages ophold i Schweiz satte vi kursen mod området omkring Luganosøen og Comosøen via Grimselpass,Nufenenpass, Lugano og Porlezza (Italien) og ind i Intelvidalen, her fandt vi et dejligt hotel (La Torre) i byen Castiglione d' Intelvi, byen er placeret så der kun er femten min. kørsel til Luganosøen eller Comosøen da vi også gerne ville have lidt af en badeferie kørte vi til Hotel Sole som ligger direkte ned til søen i byen Santa Maria (6 km. nord for Menaggio).
Området omkring Luganosøen og Comosøen er ideelt for en afslappet ferie ved med mange muligheder for god mad og vin til rimelige priser og masser af flotte ture i bakkerne (højeste punkter er omkring 1200 m.o.h.)
Hjemturen gik via Passo d' Tornale, Bolzano, Innsbruck, Munchen og Kassel, vi kørte ialt 4.100 km.


Ferie 2005 Østrig
Ferien 2005 blev afholdt sammen med Tage Konge og Svend Erik Rasmussen fra d. 24 juni til d. 2 juli.
Turen blev kørt på de tyske motorveje til Crailsheim hvor vi overnattede på Gasthof Neuhaus, derefter til Augsburg hvor vi drejede af mod Garmish Partenkirchn, herefter ad de tyske og Østriske hovedveje mod Innsbruck og Kufstein, ca. 20 km fra Kufstein drejede vi af mod St. Johan I.T, vi overnattede lidt udenfor St. Johan på Gasthof Seisenbergklamm, kort før vi nåede Seisenbergklamm begyndte det at styrte ned med lyn og torden, vi havde ellers haft strålende solskin på hele turen til St. Johan.
Fra St. Johan kørte vi ad dalvejene via Lofer og Salzburg mod turens endemål Hallstatter See.
Området omkring Hallstatter See er et utroligt smukt område med en masse søer og udsigt til bjergmassivet Dachstein, vi var i området fire dage og fik ikke set alt alt hvad der var værd at se.
Salzkammer Gut som området kaldes kan stærkt anbefales til et længere ophold, vejene er som skabt til mc kørsel masser af stigninger, kurver og panoramaveje.
Hjemturen gik via Zell am See til Jochberg som ligger i Kitzbühlerdalen, vi overnattede på Alte Wacht i Jockberg fra værelserne og terassen var de en utrolig smuk udsigt over dalen.
Fra Jochberg kørte vi ad dalvejene til Kufstein og derefter ad de tyske motorveje direkte hjem, vi havde en overnatning i Bad Brückenau på Gasthof Breitenbach.
Turen varede 9 dage og vi kørte ca. 3.500 km.


Tilføj billedtekstFerie 2004 Schweiz og Italia
Turen blev kørt på enMoto Guzzi EV 80 (California 1100), ad de Tyske motor veje til Bregenz (grænnse til Østrig og Schweiz), hvor vi fulgte hovedvejen mod Chur, Andermat og Furkapasset videre over Store Skt Bernhard og ned iValle Aosta hvor vi havde en uges ophold i Aosta, derefter videre til Cannonbio ved Lago Magiores nordlige del, efter 3 dage med meget regn kørte vi til Levanto (beliggende i området Cinque Terre, direkte ned til Middelhavet. Hjemturen gik via Lago Magiorere og San Bernadino. Turen varede 16 dage sidst i juni måned, vi kørte 4.800 km.Ferie 2003
Ferie 2003 Schweiz og Italien

Ferie 2001
Østrig og Italien
Se billeder
Ferie 1999
Se billeder
Turen blev kørt på en Virago 1100, ad de Tyske motor- veje til Kuffstein (Østrigs grænse), hvor vi fulgte ho- vedvejen mod Zell am See videre gennem Dolomitterne til Lago Garda, Italien, fra Lago Garda forsatte vi ad hoved- vejen og motorveje til Levanto (Cinque Terre), ved Middelhavet via La Spezia. Turen varede 16 dage sidst i juni måned, vi kørte 4.075 km. På turen deltog ikke andre end Lisbeth og jegSe billeder
Ferie 1997
Ferie 1997 Tyskland og Schweiz

Ferie 1996
Se billeder
Ferie 1996 Schweiz og Italien
Ferie 1995
se billeder
Ferien 1995 gik til Schweiz (Interlaken og Locarno), sammen med Svend, vi kørte på en Yamaha XJ 900, ialt 4.502 km.
Turen gik ad de tyske motorveje med første overnatning på Villa Löwenherz, derefter kurs mod Bönigen 9 km udenfor Interlaken i Schweiz, i Bönigen boede vi på Camping Seeblick i 3 dage,
Interlaken er placeret mellem 2 dejlige søer Thuner See og Bienzer See, området ligger i hjetet af det Schweiziske Alpeland, med mulighed for mange MC ture med panoramudsigter og svævebaner til toppen af mange tinder.
Efter 3 dage i Interlaken fortsatte vi til Locarno som ligger direkte ved søen Lago Maggiore, vi boede i 7 nætter på Camping Verbano 7 km. udenfor Locarno.
Er man i Locarno skal man tage ture ud i områdets dale langs floderne her er der ikke mange turister bebyggelselserne har en helt anden karakter end i Locarno og naturen er utrolig flot, restauranterne i området serverer lokale retter til rimelige priser.

Hjemturen gik via Lugano Søen, Chiavennadalen (Italien) mod St. Moritz gennem passene Maloja, Silvaplana og Julier, derefter mod Chur, resten af hjemturen kørte vi på de Sweiziske- og Tyske motorveje.

Ferie 1994
Se billeder
Ferien 1994 til Østrig og Italien blev kørt på vores første og nyindkøbte Virago 535.
Vi startede ad de tyske motorveje til Melsungen (ca. 20 km. syd for kassel) hvor vi havde første overnatning, fra Melsungen kørte vi ad vej nr. 27 og 25 mod Ulm, vej nr 27 kaldes den Tyske Alpevej og er en utrolig smuk rute med masser af kurver, bakker, panoramer, kan stærkt anbefales hvis man vil se andet end motorveje gennem Tyskland.
Ved Ulm kørte vi igen på motorvej mod Lindau (ved Bodensee), hvor vi havde den anden overnatning.
Næste dag satte vi kursen mod endemålet som var Camping Eden i byen Pisogne som ligger ved bredden af Lago d' Iseo, turen til Lago d' Iseo gik via Bregenzerwald, Lech, St. Anton, ReschenPas (1508 m.o.h og grænse til Italien), Passo del Stelvio ( 48 hårnålesving og 2758 m.o.h) og Bormio.
Efter 10 dages ophold ved Lago d' Iseo, som er et utroligt dejligt område gik turen hjemad mod Skovby, via østbredden af Gardasøen, Brennerpasset derefter på mtorvejen mod Innsbruck og München.
Vil du se den kørte rute så klik på kørt rute 1994.
Turen varede 14 dage og vi køret ca. 4.500 km.
Selvom Virago 535 er lille mc klarede den turen perfekt med 2 personer og oppahning til 14 dages teltferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar