Ferie 2011, dag 13

Ferie 2011, onsdag den 29 juni.
Igen en dag ( som alle de andre dage) sol fra en skyfri himmel.
Var på besøg i Bardolino, en dejlig by med masser af liv, vi skulle i dag på tur i bjergene/bakkerne inde i landet bag Bardolino, vi kørte i starten ikke efter et bestemt mål men der hvor vi syntes det så spændende ud, turen var spændende med masser af smuk natur på små krogede veje, vi satte kursen mod Caprino, udenfor Caprino kørte vi ind i en dal med meget snævre og snoede veje/stier, to geder ville få svært ved at pasere hinanden, vi kørte til bage til Caprino for påbegyndelse af dagens clou, som skulle være turen fra Caprino til Biazza.
Turen til Biazza gik over et flot bjerg med masser af tornanti (hårnålesving).
Nedkørslen fra Biazza til søen er 5-7 km. på meget meget smalle og snoede veje men hele vejen med flot udsigt over søen.
Derefter hjem med et par timers afslapning ved bredden af søen.
Efter middagen gik vi på den lokale bar og fik en kop cap , hele aftenen havde været lun og dejlig, men på et splitsekund gik der en orkan op langs søen og et rigtigt uvejr begyndte og fortsatte i en tre timer med fuldt drøn på vind, regn, lyn og torden samt et kolosalt buldren , at opleve et sådant uvejr udspille sig over søen er næsten en hele ferien værd.

Vejene i bjergene bag Bardolino tæt ved Caprino

Udsigt fra nedkørslen til søen fra Biazza.
Anretning af pighvarlignende fisk.

Location:Cassone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar